Mitja horeta per fer el sopar? Quiche “al meu rotllo”….

Hi ha dies que arribo a casa a les 7, la canalla cridant o barallant-se sense miraments i encara ens queda tota la marató de banyera, pijama i FER EL SOPAR! Fer una quiche ( del què tinguis) sempre és una bona opció.. Normalment em faig la massa brisa però al Lidl en venen unes que donen un bon resultat. Es poden fer amb pollastre, amb carn, vegetarianes… a casa, sempre depèn del què tingui però intento posar-hi força verdures!

– 2 porros ( gairebé sempre n’hi poso)

– Carbassons, xampinyons frescos, espinacs o el què vulgueu

–  3 ous número 1 o ecològics 

– 200 grs de crema de llet ( o llet de soja, civada..)

– 1 paquet de formatge fresc ( tipus cremós )

– Hi podeu afegir: pernil dolç o salat, pit de pollastre prèviament cuit, etc..

Comencem:

a) Coure els porros, ceba, carbassons, xampinyons o el què hi vulgueu posar amb un rajolí d’oli i ho reserveu. Feu el mateix amb el pollastre.

b) Exteneu la pasta de full en un motlle i ho punxeu. Poseu-ho al forn ( prèviament escalfat a uns 180 grus) i deixeu que s’enrosseixi una mica.

c) Exteneu els porros per tota la pasta i /o les verdures que hagueu fet.

d) En un recipient per la “batedora” i deixateu els ous i hi poseu la crema de llet i el formatge cremós. Ho salpebreu.

e) Hi afegiu el pollastre o els ingredients que hagueu triat. Ho barregem.

f) Aboquem tota la barreja a sobre de les verdures i ho enfornem durant uns 30 minuts a 180 graus. Serà cuit quant ho punxem amb un escuradents i surti ben net!

NYAMMM! Imatge

 

 

 

 

One thought on “Mitja horeta per fer el sopar? Quiche “al meu rotllo”….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s